Distribucija

Naš portfolio se može podeliti u nekoliko grupa:

Industrijski odmašćivači

Težnja za optimalno čišćenje i odmašćivanje može da dovede do značajnih prednosti u čitavom lancu procesa proizvodnje. Procesi odmašćivanja imaju sve važniju ulogu u poboljšanju efikasnosti povećanjem pouzdanih procesa, obezbeđenjem niske stope prerade, kao i optimizaciju troškova.

Predtretman metalnih površina

Profil ove grupe portfolia je pretrpeo značajne promene u poslednjih nekoliko godina. Proces pouzdanosti, faktor troškova, kao i univerzalni standardi kvaliteta postaju sve važniji. Shodno tome mi smo fokusirani na procese novih generacija u razvoju tržišta i primene proizvoda iz ove grupe našeg portfolia. Većina ovih inovativnih procesa karakteriše jednostavna upotreba, mogućnost za preciznu kontrolu procesa, kao i minimalni troškovi procesa u skladu sa visokom stabilnošću kvaliteta.

Elektro prevlačenje

U cilju postizanja novih ciljeva, upotrebljavajući nove proizvode, uspeli smo da unapredimo tradicionalne procese (kao što su cink i cink legure) u visoko inovativne aplikacije uz neznatno modifikovane parametre procesa.

Estetske i dekorativne površine daju kvalitetan izgled na mnogim predmetima iz svakodnevnice. Površine trebaju da izgledaju kvalitetno uz modernu i elegantnu notu. Ovo važi za širok spektar proizvoda kao što su kvake, aplikacije i detalji na automobilima, slavine, radijatori, armature, kućni i kancelarijski nameštaj itd.

Ostalo

Pored navedenih grupa gde spadaju osnovni proizvodi iz našeg portfolija, u mogućnosti smo da našim kupcima ponudimo i ostale dodatke za procese galvanotehnike. Tu spadaju:

Soli, kiseline, cink i nikal anode itd.

Galvanska oprema

Kako posedujemo dugogodišnje iskustvo iz oblasti galvanotehnike u mogućnosti smo da ponudimo galvansku opremu po sistemu "ključ u ruke", a uz pomoć svojih kooperanata i stručnjaka iz ove oblasti.