O nama

SolChem d.o.o. Čačak preduzeće za trgovinu na veliko hemijskim proizvodima. Proizvode iz svog portfolia kao što su soli, kiseline, anode, dodaci u galvanotehnici, galvanska oprema itd. plasira na tržište Srbije i zemlje regiona. 

Kompanija SolChem d.o.o. se pre svega bavi trgovinom dodataka u galvanotehnici, hemijskim, elektro-hemijskim odmašćivačima, kao i odmašćivačima namenjenim za ultrazvučni tretman površina, kao i inhibitorima kiselina, pasivizacijama na bazi Chroma (III), dodacima za hemijsku pripremu pred farbanje kao što su sve vrste fosfata, inhibitora korozije i dodaci novih tehnologija koje sa ekološkog, ekonomskog i tehnološkog aspekta omogućavaju krajnjem korisniku vrhunski kvalitet, najniže troškove i maksimalnu orjentisanost na zaštitu životne sredine.

SolChem snabdeva gotovo sve industrijske grane koji se bave površinskom obradom metala, uključujući automobilsku industriju, industrije iz oblasti građevine, električnih kućnih proizvoda, obnovljivih izvora energija itd.

SolChem se od samog osnivanja orjentisao na tehničko-komercijalnu podršku krajnjih potrošača, kao i na integrisanost u svim industrijama kroz širenje i primenu palete proizvoda i obezbeđivanje što boljih uslova za proizvođače, uz maksimalno poštovanje regulativa iz oblasti prometa hemikalija i zaštite životne sredine i principa održivosti i odgovornosti.